Om oss: Litt Historie

I 1936 kjøpte Anker Reidar Toft tomten Nesbruveien 84 av Schøyens Bilcentral og bygde Nesbru Bensinstasjon, som var den første bensinstasjonen i Asker. Den lå ved Drammensveien (i dag E18)og betjente gjennomgangstrafikk og lokale kunder.
Allerede i disse første årene var stasjonen åpen 24 timer i døgnet. Foruten drivstoffsalg var det bilvask og smørehall. Om ønskelig ble kundens bil hentet og kjørt tilbake i forbindelse med vask og smøring. Service.

Generasjonsskifte

 

I 1972 ble Reidar Mikael Toft ansatt på Bensinstasjonen, og i 1976 overtok han driften. Han utvidet virksomheten med salg og utleie av tilhengere og kjøpte inn  direkte fra Brenderup Danmark. I desember 1977 ble den første varehengeren solgt på Nesbru. Nesbru Bensinstasjon ble Brenderupforhandler i Asker & Bærum.
Salg og utleie økte jevnt, og man så behovet for service og reparasjoner.  I 1989 hadde tilhengervirksomheten blitt så stor at eget firma ble stiftet, verksted og omfattende delelager etablert og Nesbru Trailer & Service A/S ble skilt ut fra bensinstasjondriften.
I 1996 ble bensinstasjon og tilhengerbedriftens lokaler revet og erstattet med nye, større og mer hensiktsmessige lokaler. I 2004 overtok Martin Toft driften etter sin far, og I 2011 etablerer Nesbru Trailer & Service A/S et nytt driftsselskap som overtok driften.

 

 

Martin Toft og Lasse Nilsson driver nå Nesbru Tilhenger Service A/S. Martin og Lasses målsetting er å bygge videre på bedriftens kvalitetskonsept.
I 2014 ble vi Ifor Williams forhandler og har da et enda bredere tilbud rettet mot profesjonelle brukere. Dette er tøffe yrkeshengere.

Vi dekker nå salg,reprasjon og utleie av  biltransportere, hydr. tipphengere, innelukkede hengere, grindhengere , hestehengere og spesialhengere og fritidshengere.
For å komplettere tilbudet har vi varebil og trekkbil med opptil 3500 kg tilhengervekt for utleie.
Vår forretningside er kvalitetsprodukter, at kunden får det riktige produktet etter best mulig veiledning god oppfølging etter handelen. Derfor jobber vi kontinuerlig med å opprettholde høy produktkunnskap både i salgsavdeling, verksted rask reservedelslevering.

 

Det er viktig med trygghet ved en hver handel – og god faglig kompetanse ved salg, service og reparasjon er en forutsetning. Vårt ønske er en god kjøpsopplevelse og hjelp til riktige valg. Vi er her for kunden